Boligene til salgs i Cabo Roig som du finner til den beste markedsprisen

Boligene til salgs i Cabo Roig som du finner til den beste markedsprisen

Budsjettet er en av forskningen som angår oss mest når vi kjøper eller leier et hus . Fordelen med våre hjem til salgs i Cabo Roig er at de fleste selges videre, så prisen er lavere sammenlignet med nybygde hus.

Vi er klar over at ikke alle har råd til privilegiet å bo i et luksuriøst hus med alle bekvemmeligheter. For å nå den prestisjefylte livsstilen er det nødvendig med mye økonomisk innsats, tilgjengelig for få mennesker. Middelklassen fortjener også å strebe etter anstendige boliger. Fra denne forutsetningen tilbyr Mevilla en rekke 75 eiendommer, inkludert villaer, villaer, duplekser, penthouse, bungalower, leiligheter osv. For andre sjanser.

For å bo i en duplex med et basseng eller en bungalow med hage eller en penthouse med utsikt trenger du ikke å investere en så stor sum penger . Våre kampanjer kan dekke dine økonomiske behov. I tillegg sikrer vi at eiendommene er uten gebyrer og samfunnsavgifter, hvis aktuelt. Åpenhet med klienten er avgjørende for å garantere at forhandlingene lykkes . Ikke kompliser livet og pass på at du lar prosessen være i de beste hender.

Du vil finne komfort i våre hjem til salgs i Cabo Roig

Våre hjem til salgs i Cabo Roig er hovedsakelig preget av komforten, roen i området og den perfekte finishen på infrastrukturen . Avhengig av kjøperens behov, vil eiendomsmeglere være ansvarlige for å bruke de aktuelle filtrene for å finne din ideelle eiendom.

Hvorfor velge Cabo Roig som destinasjon? Cabo Roig er innrammet i kommunen Orihuela Costa (Alicante, Spania) og er heldig som involvert i et eksepsjonelt og veldig differensiert middelhavsklima sammenlignet med andre kystområder. Boligutviklingen i Campoamor, La Zenia og Villamartin følger også Cabo Roig for å gi positive opplevelser ved Middelhavet. Uten tvil er Costa Blanca det perfekte reisemålet for de som ikke ønsker å bli kalde under den dårlige vinteren .

Hvem liker å låse seg inne i huset på grunn av været? Været er ikke en unnskyldning for å slutte å gå på treningsstudio, kjøpe på supermarkedet eller ta drikke med vennene dine . Noen besparelser vil være nok til å ta farvel, til slutt, til de grå dagene og konstante regn som slår av morgenen og ettermiddagen. Det er ikke rutinen du hadde drømt om. I Spania kommer du til å mangle ukedagene takket være mange planer du kan organisere (turistbesøk, naturparker, badeland, strandvandring, utendørs sport, golf osv.).

Hvis du er ute etter billige hus til salgs i Cabo Roig, tilbyr Mevilla deg en rekke alternativer

Hvis du informerer deg om de billigste eiendommene i Cabo Roig, vil du innse at våre hjem til salgs i Cabo Roig er de rimeligste. I Orihuela Costa er det en familie og flerkulturell atmosfære med tilstedeværelse av internasjonale turister (nederlandsk, engelsk, russisk, tysk, finsk, sveitsisk, etc.).

Mevilla gir deg et dytt du trenger for å forbedre livskvaliteten din. Kontakt våre eiendomsmeglere for å gjøre rutinen din til gledelige dager:

    · Kontoradresse: C / Torreón - Lokal 7 - 03189 Cabo Roig (Orihuela Costa - Alicante - Spania)

    Telefon: (+34) 966 761 390 eller (+34) 606 046 275

    · E-post: info@mevilla.com

12 sep. 2019

Siste Nyheter

Tips til strømkontrakten din og hvordan du kan trygt fra begynnelsen

Tips til strømkontrakten din og hvordan du kan trygt fra begynnelsen

Sparer penger på strømregningen. Slik sikrer du penger på strømregninger i Spania Når du har signert for den nye...

Les mer + 2 juni 2020

Lei en seilbåt og nyt en uforglemmelig opplevelse

Lei en seilbåt og nyt en uforglemmelig opplevelse

Oppdag kysten på J / 109 Mevilla-Jumbuck Med vår erfarne skipper tilbyr vi deg dag charterturer langs...

Les mer + 14 mai 2020

I våre villaer til salgs i Cabo Roig vil du oppdage en drøm balkong til Middelhavet

I våre villaer til salgs i Cabo Roig vil du oppdage en drøm balkong til Middelhavet

Brenner du for havet? Er drømmen din å bo på et sted der solen alltid skinner? MEVILLA har fantastiske villaer til salgs i...

Les mer + 20 feb. 2020

© 2020 Mevilla C.B. ● Utformingen: Mediaelxweb kartPersonvernerklæringWeb Map